tirsdag den 14. marts 2017

Maja Design Papers Sofiero

I weekenden deltog jeg ved Scrapbooking Convention i Middelfart, hvor jeg havde en herlig weekend. Det er et skønt og veltilrettelagt arrangement, hvor arrangørerne og de deltagende butikker søger for de perfekte rammer til, at vi kan udfolde kreativiteten.
Jeg havde egentlig ikke planer om, at skulle deltage her i foråret, men da Lady E afholdt kurser, var jeg da nødt til at skulle deltage på kortkurset. Der kommer et indlæg senere med de lækre kort, jeg fik lavet på workshoppen.

Til kort-skitse udfordringen havde jeg lavet dette kort:

Jeg har brugt design papir fra Maja Designs nye serie Sofiero. Det er en rigtig lækker serie. Jeg har brugt dies fra IO, Cheery Lynn og Sue Wilson.

Jeg har pyntet med hjemmelavede foamiran blomster med masser af glitter og en bronze perle i centrum. Sløjfen er en tynd lædersnøre. Jeg har brugt sisal og ostelærred under blomsterarrangementet.

Teksten er klippet ud af borten på designpapiret. Alle kanter har jeg distresset og varm-embosset med Copper embossingpowder fra Stampendous. Et smukt alternativ til de sværtede kanter.

Jeg deltager med dette kort i flg. udfordring:Tak fordi du kiggede forbi. Har du lyst, vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil følge min blog.
Scraphilsner fra

Anne-Mette


6 kommentarer:

 1. Super lækkert kort med en masse fede detaljer.
  Knus, Anette

  SvarSlet
 2. Så flot kort. Hvilke die har du brugt til blomsterne 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Sættet med blomster dies hedder: Rosy Owl Flower Dies 2😊

   Slet
 3. Such a sweet card! Thank you so much for joining our Ribbon Girl Card Challenge and good luck! Hope to see you back soon.
  Hugs,
  Kaly

  SvarSlet
 4. What a super sweet project you have for us today, so well thought out and put together a fabulous Creation Beautiful in every way, we are so lucky you have entered our RIBBON GIRL challenge blog
  so beautiful to look at good luck hugs Tracy x

  SvarSlet